Sherrysill
Sherrysill brukar jag göra till julafton, har gjort den efter detta recept i många, många år.
1-2 burkar matjessill
1 rödlök
3/4 dl Heinz chilisås (eller vanlig ketchup)
3 msk neutral olja
1 msk vinäger, brukar ta röd
1-3 msk sherry
Låt sillen rinna av.
Blanda chilisås, olja, vinäger och sherry. Hacka löken och tillsätt och vänd sen ner sillen.
Låt mogna minst ett dygn.
3 kommentarer »
Kommentera
-
Arkiv
- mars 2013 (3)
- december 2012 (10)
- november 2012 (1)
- oktober 2012 (5)
- september 2012 (4)
- augusti 2012 (6)
- juli 2012 (3)
- juni 2012 (7)
- maj 2012 (20)
- april 2012 (4)
- mars 2012 (3)
- februari 2012 (2)
-
Kategorier
- akvaristik
- bloggar
- blommor
- dator
- däggdjur
- ditt och datt
- elements 9
- fartyg
- fågelholken
- fåglar
- filmer
- godis
- Gotland
- humor
- ikea
- insekter
- Island
- Island-vägstatus
- Islandsfilmer 2008
- Janne
- Janne Pakistan
- Jannes fiskmås
- jämförelse
- järnväg
- kurser
- kyrkor
- landskap
- länkar
- makro
- manipulation
- mattips
- motor
- multiexponering
- naffo
- norrlandssemester 2009
- omröstning
- os
- porträtt
- prylar
- pyssel
- recept
- rehab
- reklam
- sagor
- sambos
- semester 2010
- sims
- sjuk
- Skyrim
- sommarhus
- spel
- Spore
- testtrams
- trädgård
- träning
- Uncategorized
- utställningar
- vägstatus
- vårtecken 2009
- vårtecken 2010
- vårtecken 2011
- vårtecken 2012
- vinter
- you tube
-
RSS
Entries RSS
Comments RSS
Denna gjorde min pappa till julafton, den var jättegod!
Kommentar av Anna | januari 4, 2013 |
Väldigt roligt att han gjorde den och att du gillar den.
Kommentar av sonjac | januari 6, 2013 |
[…] Sherrysill […]
Pingback av Minns ni Sonjas sillrecept… De som hon publicerade på sin blogg hennes sista jul | JANNE CYGNEL - Arleklint Photography | december 11, 2013 |