Sonja C's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Sherrysill

Sherrysill brukar jag göra till julafton, har gjort den efter detta recept i många, många år.

1-2 burkar matjessill
1 rödlök
3/4 dl Heinz chilisås (eller vanlig ketchup)
3 msk neutral olja
1 msk vinäger, brukar ta röd
1-3 msk sherry

Låt sillen rinna av.
Blanda chilisås, olja, vinäger och sherry. Hacka löken och tillsätt och vänd sen ner sillen.
Låt mogna minst ett dygn.

december 16, 2012 - Posted by | mattips, recept

3 kommentarer »

  1. Denna gjorde min pappa till julafton, den var jättegod!

    Kommentar av Anna | januari 4, 2013 | Svara

    • Väldigt roligt att han gjorde den och att du gillar den.

      Kommentar av sonjac | januari 6, 2013 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: