Sonja C's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Shopping och blod

Så här såg det ut i min rabatt igår, små röda näbbar, vete sjutton vad det är 😉 Jag minns inte vad jag egentligen petade ner i rabatten, det är väldigt spännande.

Idag har jag varit riktigt aktiv. Efter att syster kopplade loss mig från nattdroppet och jag åt lite riktig frukost tog jag tåget in till stan. Klockan var ca 10 då jag åkte. Det var hur trevligt som helst att få se lite andra vyer än mitt hus och få se lite liv och rörelse.

Jag åkte till Hötorget först, gick in på två Hennesbutiker och kollade efter snickarbrallor i tunnt jeanstyg, slut. Sen slank jag in på en Stadium och köpte sex par svarta sportstrumpor. Därefter provade jag en strechig snygg leggingbyxa på KappAhl men deras byxor passar aldrig mig. Fast jag gått ner 12 kg har jag för tjocka och korta ben.

Sen gick jag ner till Varsambutiken och köpte det jag skulle göra, en balanskudde som min sjukgymnast rekommenderade. Därefter ett litet besök i en godisbutik för att inhandla lite Franssons pulverpaddor (lakrits).

Därefter tunnelbanan tillbaks till Östra station, missade ett tåg precis och köpte en liten latte och en bulle på 7-23, deeeeet var läääänge sedan… goooootttttt 😀

Hemma före 13 och någon knapp timme senare kom syster och kopplade in första blodpåsen. Det gick bra, fick två påsar AB+ och mår fint nu, har ätit lite med jämna mellanrum.

Jag hoppas så innerligt att mitt kräkande har nått sin kulem och att det inte kommer tillbaks. Det är femte dagen jag inte kräks nu, hoppas, hoppas 😀

Jag är väldigt trött i ryggen nu, få se om jag trycker dit tens eller nöjer mig med en vetevärmare och lite slappande i soffan.

Janne är på väg till Abu Dhabi med sin kollega nu. Planet startade 14,55 i em. Det ska bli så spännande och se om vi kan Skypa när han är på hotellet. Hoppas dom har någon hyffsad uppkoppling där.

Jag sitter och balanserar på den luftfyllda balanskudden nu och det är skönt, jag förstår nyttan med den. Men nu är ryggen trött så jag lägger mig i soffan och äter lite pulverpaddor till efterrätt 😀

mars 25, 2011 - Posted by | sjuk, vårtecken 2011

9 kommentarer »

 1. Fantastiska du! orka så mycket innan du fått blod!! Hur ska det bli sedan!?
  Men du var värd att koppla av och få lite andra vyer:)
  De små näbbbarna i rabatten kan kanske bli små blå vårstjärnor.
  Pulverpaddor det låter;-)Jag tar nog en våffla Kram

  Kommentar av Ingela | mars 25, 2011 | Svara

  • Jag är rätt energisk av mig, men kan också ligga och slappa i soffan med en deckare i timtal. Bara jag inte kräks så kan jag gå runt lite i stan. Jag tar ju tunnelbanan, när jag är frisk gör jag inte det så ofta utan tar mig fram gående i City. Jag måste röra på mig, annars får jag ont i ryggen.

   Det ska bli kul att känna hur det känns i morgon. Jag hoppar över droppet i två nätter nu, dom sätter i det söndag kväll, sen ska jag på behandling på måndag. Det blir nog bra.

   Vill du att jag redigerar dina inlägg? Annars ser det kul ut med alla b:n 😉 Vet du, jag trooor inte jag satte några blåstjärnor. Kanske det kan vara balkansippor? Det har jag aldrig haft men en kopis har, och det vet jag att jag satte någonstans. Fast dom kanske är senare? Det är riktigt spännande i alla fall.
   Ser att mina gamla fina poetnarcisser visar näbbarna också, men dom är senare i alla fall. Tom phloxen och den brinnande kärleken (studentnejlikan) har börjat komma igång så smått.

   Kommentar av sonjac | mars 25, 2011 | Svara

 2. HaHa det blev tre b i näbbar! JaJa många var de ju:)

  Kommentar av Ingela | mars 25, 2011 | Svara

 3. Men du var himla skönt att kräkandet verkar ha givit med sig. Håller tummarna, hårt.
  Synd att snickarbyxorna var slut, men det finns ju fler H&M-butiker, så du får väl kolla någon annan av butikerna, jag hoppas ju att piggheten ska hålla i sig så att du orkar.

  Jag har också ”näbbar” i trädgården, och utslagna snödroppar och krokusar mot söderväggen. Den som bodde här före mig planerade så fint, så det börjar med snödroppar och sen är det alltid något som blommar ända in i september, de avlöser varandra helt perfekt. Kulmen är klängrosorna som väller över hela planket lagom till min födelsedag. Tyvärr har jag inte så gröna fingrar, men jag njuter oerhört av allt vackert i naturen även om jag inte har namn på alla sorter.

  Kommentar av Anna | mars 25, 2011 | Svara

  • Ja jag ska kolla lite till när jag får tillfälle. Jag frågade några som jobbade och dom sade att det tog slut väldigt fort men ev kommer de in igen. Hennes brukar ha snabb åtgång på grejerna, dom tar slut fort.

   Klängrosor låter väldigt härligt, och allt annat förstås. Jag har inte en enda ros, men det är så liten tomt och jag vill inte ha många rabatter. Räcker med de två jag har nu.

   Kommentar av sonjac | mars 25, 2011 | Svara

 4. Nu är jag på plats i mitt hotellrum här i Abu Dhabi. Jag har ett bra internet här, så även om vi inte lyckades skypa från flygplatsen i Dhoa, där jag bytte plan, så bör det funka här 🙂

  Vi kan testa i morgon.

  Här är klockan 05.00 på lördag morgon. Hos dig är klockan 02.00

  Kommentar av Janne Arleklint | mars 26, 2011 | Svara

  • Åh vad trevlig. Ska bli riktigt intressant att testa. Jag lade mig 22 och vakande 05 tokpigg 🙂 Nu ska jag äta lite frukost och spela lite Sims Medeltid tror jag. Sen åker jag till Arninge och handlar batterier, en liten klocka till sovrumsbordet och slinker väl in i akvariebutiken och ICA, tror jag.

   Kramar Älskling!

   Kommentar av sonjac | mars 26, 2011 | Svara

 5. Pulverpaddor … hrm …. *funderar hårt* … *S*

  Kommentar av Iréne Södergren | mars 26, 2011 | Svara

  • Vet du vilka jag menar? Stora hårda lakritsgrodor med brunt lakritspulver inuti. Franssons gör polkagrisar också, och pulverpaddor. Dom är inte så vanliga i godisbutiker, vete sjutton varför för dom är bäst 😀

   Kommentar av sonjac | mars 26, 2011 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: