Sonja C's Weblog

Just another WordPress.com weblog

MediaMarkt-ElGiganten 3-0

Vilket strul!!! Janne har en tid funderat på att inhandla den minsta MacBook Air för att använda då han kör sina Nikonkurser.

Idag åkte vi upp till ElGiganten för att kolla om dom hade någon, och det hade dom. Janne pratade med en säljare och vi kollade på just den datorn som fanns uppställd på demobordet, en 11,6 tums med en flashdisk på 64 GB. Den med större minne fanns inte på bordet.

När vi kom till kassan ville tjejen där ha 2000 kr mer än datorn skulle kosta. När Janne protesterade så ringde hon på säljaren och först då berättar han att den lilla datorn, den som fanns på disken med prislapp och allt var en beställningsvara. Den dom hade inne var den med 128 GB i minne. Hm… vad skulle vi göra då… säljaren hade ju försökt lura oss att köpa en dyrare vara än den vi skulle ha. Ok, Janne bestämde ändå att han tar den med mer minne och betalar med sitt kort.

Då vi kommer fram till utlämningsdisken börjr det riktiga strulet. Två grabbar letar och letar men kan inte hitta någon dator på lagret. Vi står väl där närmare en timme, eller i alla fall över en halvtimme utan att något händer. Sen får vi höra att det blivit något strul vid senaste inventeringen och dom kan inte hitta någon dator.

Ja då ska ja Janne ha tillbaks pengarna de redan dragit innan han fick någon vara. Det går inte att stoppa in pengarna på kontot direkt, utan det skulle ta minst tre dygn. Så efter ännu mer väntan går vi med säljaren till kassan där Janne ska få pengarna i handen, fast i den kassan fanns inte tillräckligt med pengar ändå så vi fick vänta ännu längre.

Summasummarum tog det över en timme.

Efter det åkte vi till MediaMarkt som vi ratade först för dom brukar inte ha grejerna hemma… men det hade dom, massor av sådana datorer på en hylla. Det var bara att ta en och gå till kassan… och betala kontant. Killen i kassan garvade när vi berättade vad vi varit med om på ElGiganten och att dom på MediMarkt vann den här matchen 😀

december 12, 2010 - Posted by | jämförelse, prylar, reklam

2 kommentarer »

  1. Ha, ha :D:D:D:D

    Kram

    Kommentar av CD | december 13, 2010 | Svara

  2. […] och jag har tidigare haft synpunkter på hur det fungerade på Elgiganten när jag handlade en MacBook […]

    Pingback av Elgiganten går bort! « JANNE ARLEKLINT | april 29, 2011 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: