Sonja C's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Backsvalorna

Backsvalorna som bodde i muren runt Nederluleå kyrka var för charmiga. Vad vi kunde se bodde de bara på ena sidan av muren, mot torget med enbart en pytteliten gräsremsa mellan mur och trottoar.

Där kunde man ställa upp stativet på trottoaren och fota mot muren där ungarna satt och väntade på mat. Ungarna var så stora så de tog egna små flygturer ibland och jagade föräldrarna i luften. Då är man hungrig 😉

02-6126

01-6166

Annonser

juli 17, 2009 - Posted by | fåglar

2 kommentarer »

 1. Härliga bilder.. De är ju för söta de små fåglarna. =)

  Här i namibia är det kyligt, riktigt hur kallt vet jag inte, men på nätterna är det så pass att vattnet fryser. Dagtid är det varmt i solen, men inne på kontoret känns det som ett kylskåp. Tyvärr bygger man ju inte husen med någon direkt isolering här så är det kallt ute så är det kallt inne. att sova med ett duntäcke, två filtar och två sovsäckar + fullt påklädd om natten kanske visar på hur kallt det faktiskt är när solen gått ner.

  Nere i öknen var det dock härligt varmt om dagarna, önskar att jag kunde ha stannat kvar där ett tag till, men jobbet kallar och saker måste göras så tyvärr är jag tillbaka på ”kontoret” igen.

  Verkar som om ni haft/har en trevlig resa genom Sverige. Längtar lite tills jag kan komma hem igen och kan göra den där resan genom Sverige som jag velat göra så länge. Camping från norr till söder och tillbaka igen. Ska bli skoj.

  /Erika

  Kommentar av Erika Photography - Afrikabloggen | juli 17, 2009 | Svara

 2. Vackra fågelbilder!
  /P

  Kommentar av Per | juli 19, 2009 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: