Sonja C's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Janne i Pakistan III

Janne har jobbat klart för idag och är tillbaks på lyxhotellet. Det regnar där just nu, lite sällsynt vad jag förstod. Om några timmar skulle ett gäng andra SAABare komma dit och alla skulle äta pakistans buffé igen. Men det var så oändligt mycket mat på buffén så det skulle inte vara några problem att äta samma flera dagar. Det går ändå inte att hinna testa allt.

Tanya på Nikon hade ringt Janne. Hon blev lite lätt förvånad när han sa att han var i Pakistan. Det har visat sig att folk klagar på kurserna, dom är för populära och fullbokade för långt fram 😉 Så nu vill Nikon att Janne kolla om han kan köra fler kurser i maj och juni för att kunna erbjuda fler kurstillfällen. Det kommer nog att bli lite pusslande, men blir säker bra.

mars 24, 2009 - Posted by | Janne Pakistan

5 kommentarer »

 1. Ja usch vilka klagomål på kurserna. Det får han ju åtgärda. Kanske prata lite otydligare, hoppa fram och tillbaks mellan olika delar för att sprida lite förvirring. Köra fel kurs: ”Oj, har ni systemkameror allihop..? Jag har med mig några Coolpix..” Det hade nog gjort susen 🙂

  Kommentar av Fredrik | mars 24, 2009 | Svara

 2. Mycket bra idé Alcedo 😀 Jag hade någon liknande idé, påpekade att var ju faktiskt Jannes eget fel att folk kom till kurserna 😉
  Jag ska tipsa honom om dina förslag. Det där med Coolpixkurs var riktigt bra 😉

  Kommentar av sonjac | mars 24, 2009 | Svara

 3. Kul att det går bra för han på nikon, han är ju verkligen driven i det där!

  Kommentar av naturligabilder | mars 24, 2009 | Svara

 4. Hej hjärtat!
  Jag hinner knappt kliva ut härifrån så har du skrivit ett gäng nya inlägg :o)).. jag hinner inte med att skriva ju *S*.

  Jag nöjer mig med att kika in och säga HEEEJ och jag har läst och hoppas att dom på jobbet förstår att dom har en toppenfotograf att göra med och att dina bilder borde sitta överallt på företaget!!!

  Hoppas att allt går bra för Janne i Pakistan och att han kommer hem utvilad och med nya kunskaper. Vad roligt också att Nikon vill ha fler kurser av honom. Jag är INTE förvånad!!

  Jag är också lite nyfiken på vad du har att säga om P90’n då jag just nu är inne på att köpa en kompaktkamera så de inläggen följer jag med spänning!!

  Nu är snart våren här och då räknar jag iskallt med att vi ses ute i skogarna någonstans och fotar tillsammans!!
  Varma kramar och tusen tack för alla fina ord du skriver hos mig! De uppskattas mer än du anar ❤

  Ulrica

  Kommentar av ulrica | mars 24, 2009 | Svara

 5. Tjaaa… vad gillar jag P90? För att vara ärlig, inte så mycket. Jag har gått runt med den lite men inte riktigt kommit på vad jag ska ha den till egentligen.
  Det är ju ingen systemkamera, men ändå rätt så stor. Jag tycker att det är svårt att få fokus precis där jag vill ha den. Det finns ju bara af på den.
  Jag lämnade den hos Janne nu, han ska ha den på söndag och jag jobbar mycket. Men jag ska nog testa den lite till. Kanske ska ta med den till jobbet och fota duvor.

  Kommentar av sonjac | mars 25, 2009 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: