Sonja C's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Inga sidensvansar igår

Nehej då, inga sidensvansar i farten igår. Jag satt vid datorn eller pysslade med blommor och akvarier och hade bra koll hela dagen men inte då. Sen åkte jag in till jobbet för att jobba natt och har precis kommit hem. Det var väldigt lugnt, jag satt reserv på reservtågsetet och ingen ringde förrän 5.10 då jag skulle köra ner tågsetet till plattformen för att sätta det i trafik till 5,19… men det var inte jag som skulle köra det sedan utan det var bara att börja ta sig hemåt. Jag skulle ju ändå sluta strax, vid 6-tiden.

Nu ska jag sitta uppe en stund till, tar en kopp thé eller honungsvatten och spanar lite på fågelmatarna. Första talgoxen har redan synts till i det första blå ljuset. Jag tyckte att jag hörde sidensvansarna på lite avstånd precis innan jag gick in.

februari 20, 2009 - Posted by | fåglar

2 kommentarer »

  1. Fåglarna kommer sällan på beställning och förbaskat svåra att fota är de också. Jag har hört hackspetten i någon veckas tid, men först igår fick jag syn på den. Det hela varade några sekunder, sedan gjorde han sig osynlig igen. Betydligt lättare att fotografera är då änder på Skeppsbron. 🙂

    Kommentar av Staffan H | februari 21, 2009 | Svara

  2. Jag håller med dig Staffan. Fast när man matar regelbundet på ett ställe som jag gör så är det många fåglar som kommer just som på beställning. Dock inte sidensvansarna. Men det är väl deras natur, de ”stryker” omkring när de letar föda.
    Kul att jag var hemma när de dök upp i alla fall.

    Kommentar av sonjac | februari 21, 2009 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: