Sonja C's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Jobbar igen

Efter en ledig höstvecka är det dags att jobba igen.

Det blev inte mycket fotande förra veckan. Visst var vädret bra varannan dag men jag var inte direkt fotosugen. Det blev desto mer shoppande… liiite väl mycket kanske men det går nog bra 😉 Jag avslutade shoppingen med en stationär datorburk från NetOnNets lagerbutik i Veddesta. Jag tror det blev bästa köpet efter en massa jämförande på nätet och i butiker som inte redovisar priserna på nätet 😉 Nu räcker datorn till bra för bildredigering också. Laptopen har varit lite slö när det gäller just det, annars är den ju liten och nätt till allt annat.

Jag hittade även ett 8 GB usbminne från SanDisk för 99 kr, det är ett riktigt bra pris 😀 Nu kan jag lätt flytta mappar mellan datorerna.

Jag jobbade natt i natt, kom precis hem. Nu blir det lite frukost och sen ska jag röja lite i förrådet.

Bilden ovan är en av mina blå tigerräkor. Jag hade otur och tur. Otur med beställningen av dom, tog 10 st och efter en månad eller så hade alla dött 😦 Och dom var inte billiga precis. Snacka om att kasta pengarna i sjön… akvariet 😉 Men innan den sista dog hann hann hon bli med rom och två yngel klarade sig. Bägge är lika vackert blå, men jag misstänker att det är samma kön tyvärr. Jag har bruna tigerräkor, så när jag är säker på könet på de blå ska jag nog stoppa ner en brun för att försöka avla fram fler blå så småningom. Jag vet inte om det går, men har inget alternativ. Jag tänker inte köpa fler från samma ställe som förra gången i alla fall.

oktober 28, 2008 - Posted by | akvaristik, dator, prylar, reklam

6 kommentarer »

 1. Stort tack för samtalet, du vet vad jag menar! Alltid bra att kunna ventilera saker med någon god vän.
  Kram!

  Kommentar av Anna | oktober 28, 2008 | Svara

 2. kasta pengarna i sjön… akvariet hehe….där helgraderade du dig allt sonja! 🙂 gott med en ny dator! jag skulle behöva blåsa min slöa här hemma! trist när man köper dyra djur och dom inte klarar sig!

  Kommentar av vastkustenfoto | oktober 28, 2008 | Svara

 3. saknar dig på NFF ….

  Kommentar av vastkustenfoto | oktober 28, 2008 | Svara

 4. Läcker bild det där Sonja…

  Kommentar av Johnny Buchwald | oktober 28, 2008 | Svara

 5. Tack ska ni ha grabbar 😉 Jo man tror lätt att en bläckblå räka måste vara färgad på något sätt, för sådant händer 😦 Men när avkomman blir lika blå så är det äkta. Hoppas att jag ska lyckas få blå avkomma, jag har i alla fall snygga bilder på dom 😉
  Nej jag har inte hängt på NFF så mycket. Läser lite då och då men jag har kommit i en fotosvacka efter Island, och jag har ingen lust att lägga upp gamla bilder, inte så mycket i alla fall. Men vänta bara tills isen lägger sig på sjöarna igen, då ni 😉

  Det här är min första stationära ”riktiga” dator. Har bara haft riktigt uråldriga kadaver som jag fått av kompisar då de graderat upp. Det är kul med större skärm också, och snabbare dator.

  Kommentar av sonjac | oktober 29, 2008 | Svara

 6. Instämmer med föregående talare – det där är en läcker bild!

  Kommentar av Staffan H | oktober 29, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: