Sonja C's Weblog

Just another WordPress.com weblog

MediaMarkt billigt???

Igår var Janne och jag uten en sväng på Järvafältet och njöt av det vackra vädret. Kamerorna var med, dock ej videokameran 😉

Jag hittade gula flugor på komockorna igen, men nu satt dom en och en. Ljuset var lite bättre så jag lade mig raklång på grusvägen, noga med att se till att jag låg mellan komockorna 😀

Idag gjorde vi lite ärenden och på hemvägen åkte vi förbi nyöppnade Media Markt uppe i Barkarbyområdet. Det var massvis med folk och ingen av oss hade pengar men ändå kunde vi inte låta bli att svänga in och kolla upp priserna lite.

Och vad får vi se… ja inte var det billigt precis 😦 Jag hoppas och tror att vår favoritbutik PC City inte ska förlora kunder så det börjar gå dåligt för dom.

Nu var det väl så att Media Markt förstås har lockpriser, en del saker var nog väldigt billiga. T ex extremt stora platt-TV med tanke på att så många släpade ut kartonger med just sådana i. Det här är ingenting som lockar vare sig mig eller Janne, som tur är 😉

Däremot kollade vi lite sådant vi vet priset på. T ex Nikonobjektiv som Janne bloggat om. Själv hittade jag en likadan extern hårddisk som jag handlade på Computer City till deras ordinarie pris. Jag betalde någonting typ 1600-1800 men på Media Markt kostade den 2600.

Det var fantastiskt mycket folk där så vi hade svårt att komma fram, eller hitta överhuvudtaget. Det blir väl en jämförande sväng upp dit när det lugnat ner sig lite. Men nu i kväll fick vi avbryta för att brandlarmet gick och vi var förstås på övre planet. Lite läbbigt, knappt några reagerade fast larmet tjöt och en röst sa att brandlarmet går och alla ska utrymma byggnaden, utan panik men låta bli hissarna. Vi drog oss mot trappen och hade tur, en väktare öppnade en reservutgång ut i ett trapphus som ledde rakt ner och ut. Det kändes lite svag brandlukt i trapphuset, eller så var det inbillning. Men all personal var lugn och verkade veta vad dom skulle göra.

Det har säkert blivit en överbelastning på elnätet, allt var ju igång. En sådan butik måste dra enorma mängder energi.

oktober 23, 2008 - Posted by | ditt och datt, insekter, prylar, reklam

4 kommentarer »

 1. Va bra att det går att klicka upp bilderna lite större!!
  Alltså denna bild var super, vilken skärpa du fick till där!
  Och härlig färg!

  Här öppnade Citygross igår bredvid motorvägen upp till S-holm…vet inte om ni sett det stora komplexet de bygger på andra sidan där Coop ligger men stort blir det och igår var det alltså öppningsdags kl 5 på kvällen och massor med folk och kaos med bilar – stod det i lokalblaskan i morse…en hel del affärer som kommer att öppna vartefter blir det men besök hinns nog med vad det lider…
  Vi har varit till Media Markt i Norpan och det var strax efter de öppnade där…jag håller med, inte var det så billigt precis…men stort var det..bl.a. en hel vägg med bara teveapp travade ända upp till taket…såg rätt så häftigt ut faktiskt!

  Kommentar av Steff | oktober 23, 2008 | Svara

 2. Jo det är väl det som är styrkan hos Media Markt, stort utbud, om dom nu har allt hemma 😉 Här hade det öppnat 06 i morse såg vi i ett annonsblad där. Men vi hade missat att det var just denna helg. Att de skulle dit hade vi hört från en orolig ”granne” (en säljare i en annan köplada i närheten).
  Men vi ska dit och köpa ett minneskort till videokameran i alla fall. Det finns inte sådana vad vi sett i andra butiker i närheten.
  Dom hade en sådan där TV-vägg där också, och alla skärmar var påslagna på samma ”kanal” eller vad det var.

  Kommentar av sonjac | oktober 23, 2008 | Svara

 3. Tjusig bild minsann! Ja vem äger en platt tv…inte jag iaf! det är hysteri med dessa tv apparater…jag har en 32″ vide som väger 60Kg…funkar kanon! den får gå till den går sönder….

  Kommentar av Magnus | oktober 24, 2008 | Svara

 4. Och jag har ingen alls 😀 Fast Janne har en sådan där vanlig tjocktv, den kan man ju kolla nyheterna på ibland 😉

  Kommentar av sonjac | oktober 24, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: